Zdravstveni turizam Beograd, Srbija, stomatoloske ordinacije Beograd, cene stomatoloskih usluga

Sta je to "Zdravstveni turizam"?

Privatne specijalističke stomatološke ordinacije u Beogradu nude stomatološke usluge po veoma povoljnim cenama.

Kako industrija “Zdravstveni Turizam” postaje sve veća iz godine u godinu, ljudi širom sveta su sve spremniji da iskoriste prednosti te industrije. Uprkos visokom životnom standardu u Severnoj Americi i Evropskoj uniji, zdravstvo u tim zemljama je toliko skupo da mnogi ne mogu da ga priušte. To često dovodi do izbegavanja i zanemarivanja redovne posete svom lekaru ili stomatologu i prouzrokuje dalje zdravstvene komplikacije. Zato vas pozivamo da posetite Beograd i da po veoma povoljnim cenama uradite bilo koji stomatološki tretman.

Sta vam nudimo?

Privatna specijalistička stomatološka ordinacija Dr Kuljaca Beograd, Srbija predstavlja zdravstveni turizam u Beogradu i Srbiji.

U saradnji sa privatnom specijalističkom stomatološkom ordinacijom DR KULJAČA iz Beograda već 12 godina se bavimo zdravstvenim turizmom. Specijalistička stomatološka ordinacija DR KULJAČA poseduje tehnologiju poslednje generacije i radi 100% po zapadno evropskim standardima. Sva oprema i materijal koji se koristi u ordinaciji DR KULJAČA uvezena je iz evropskih zemalja. Iako radi po svim evropskim standardima cene stomatoloških usluga u ordinaciji DR KULJACA su visestruko jeftinije u odnosu na stomatološke ordinacije u zapadnim zemljama.

Tehnička podrska

cenovnik stomatoloskih usluga, cene stomatoloskih usluga, stomatoloska ordinacija cene, cene stomatoloskih ordinacija, cenovnik stomatoloskih ordinacija

Mi smo tu da vaš boravak u Beogradu u vreme trajanja stomatološkog tretmana učinimo što efikasnijim i udobnijim. Ukoliko u Beograd dolazite avionom ili nekim drugim prevoznim sredstvom, mi smo tu da vam obezbedimo prevoz od aerodroma (autobuske ili železničke stanice) do hotela ili drugog odredišta. Svaki put kada imate zakazan termin u stomatološkoj ordinaciji, imate obezbeđen prevoz od hotela do stomatološke ordinacije i nazad. Po završetku vaseg boravka u Beogradu takođe imate obezbeđenu vožnju nazad do aerodroma.

Turizam u Beogradu

cenovnik stomatoloških usluga, cene stomatoloških usluga, stomatološka ordinacija cene, cene stomatoloških ordinacija, cenovnik stomatoloških ordinacija

Ukoliko ste u Beogradu prvi put ili ste već bili, za vreme vašeg boravka možete veoma lepo da se provedete i odmorite. Beograd nudi mnogo izuzetnih restorana domaće i internacionalne kuhinje, veliki broj kafea i zanimljiv noćni život. Takođe dnevni obilazak grada ne bi smeo izostaviti posetu brojnim muzejima, crkvama ili obalama reka.

Specialni popusti tokom letnjih godisnjih odmora

Pružanje usluga članovima Nezavisnog Sindikata Policije

nezavisni sindikat policije srbije

Stomatološka ordinacija Dr. Kuljača je počela da pruža usluge članovima Nezavisnog Sindikata Policije


Dr. Kuljača za Večernje Novosti i B92

B92

Virusi napadaju i usnu duplju

 Besprekorna higijena usne duplje nije važna samo zbog zdravlja zuba, već i zbog velikog broja virusnih infekcija koje mogu da napadnu meka tkiva u ustima, pišu Večernje novosti.

- Najčešće se javlja herpes virusna infekcija u vidu crvenila i sitnih plikova na mestima poput najisturenijih i najosetljivijih taktilnih delova gornje i donje usne, na delovima tvrdog nepca i obraza - pojašnjava dr Milan Kuljača, stomatolog iz ordinacije "Kuljača". - Ovi plikovi prskaju obrazujući krastice, koje zarastaju za desetak dana.

 Virus herpes simpleks se javlja najpre kao primarna infekcija u detinjstvu, uz povišenu temperaturu, groznicu, malaksalost i sitne mehuriće na sluznici zubnog mesa, koji pucaju i ostavljaju bolne ranice. Ova infekcija se zove primarni herpetični gingivostomatitis, a ponovna infekcija i aktivacija virusa koji se trajno nalazi u telu, javlja se u slučajevima oslabljenog imuniteta.

 Doktor Kuljača navodi i da je često razlog javljanja virusne infekcije poremećena bakterijska flora u usnoj duplji, zbog preterane upotrebe antibiotika.

 - Čak i određeni oblici aftoznih lezija, koje su češće uzrokovane bakterijama, mogu da budu izazvane prisustvom virusa u usnoj duplji, kao i određeni vrlo retki stomatitisi usne duplje - dodaje dr Kuljača.

Tokom virusnih infekcija usne duplje savetuje se umerena ishrana bez jako začinjenih jela, bez šećera i potpuna promena načina života, uz izbegavanje stresnih situacija.

 Kao terapija najčešće se koristi lokalna, u vidu gelova i masti. Da bi se preveniralo ponovno javljanje ovakvih infekcija, trebalo bi što pre popraviti oštećene i zube sa karijesom.  Tekst možete pročitati na sajtu B92 klikom OVDE